Konferencje planowane
Probiotyki i prebiotyki w żywności
Organizatorzy: Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności SGGW, współorganizator PTTŻ, Katedra Dietetyki i Badań Żywności WNŚPiT UJD
Termin: 2-4 kwietnia 2025 r.
Zasięg: ogólnopolski
Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności
Organizatorzy: Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności SGGW, współorganizator PTTŻ, Katedra Dietetyki i Badań Żywności WNŚPiT UJD
Termin: 7-9 kwietnia 2025 r.
Zasięg: ogólnopolski
Częstochowa Colours STEM – konferencja studencko-doktorancka
Organizatorzy: Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych, Koło naukowe Skłodowska
Termin: 20 maja 2025 r.
Zasięg: ogólnopolski
Żywienie w okresie pre- i postnatalnym
Organizatorzy: Katedra Dietetyki i Badań Żywności WNŚPiT UJD, Polskie Towarzystwo Dietetyki
Termin: 13 czerwca 2025 r.
Zasięg: ogólnopolski (formuła hybrydowa)
Polsko-włosko-japońskie seminarium „Wybrane aspekty chemii heteroatomów”
Organizator: Instytut Chemii WNŚPiT UJD
Termin: 2 lipca 2025 r.
Zasięg: międzynarodowy
Marketing w BHP
Organizator: Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych UJD
Termin: 25-26 września 2025 r.
Zasięg: ogólnopolski
XXIII International Symposium on Selected Problems of Chemistry of Acyclic and Cyclic Heteroorganic Compounds
Organizator: Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych UJD
Termin: 20 listopada 2025 r.
Zasięg: międzynarodowy
26th International Symposium “Advances in the Chemistry of Heteroorganic Compounds”
Organizatorzy: WNŚPiT UJD, CBMiM PAN w Łodzi
Termin: 21 listopada 2025 r.
Zasięg: międzynarodowy
Data dodania: 29 grudnia 2024